ik heb een andere vraag..

Heb je een vraag die op deze pagina nog niet beantwoord is? Stuur me gerust even een berichtje via mijn contacten formulier

voor wie is pine & pencil?

Pine & Pencil is voor bewuste en duurzame ondernemers die een positieve bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Ondernemers die bewust in het leven staan en dit willen delen met de rest van de wereld. Ik help ondernemers die open staan voor ideeën en vernieuwingen. Ondernemers die bereid zijn te investeren in hun bedrijf en klanten aan willen trekken waar zij blij van worden.

wat doet pine & pencil zelf aan duurzaamheid?

Duurzaamheid is iets waar ik al jaren lang veel waarde aan hecht. Daarom neem ik ook binnen mijn bedrijf altijd beslissingen die gebaseerd zijn op duurzaamheid en eerlijke productie. Denk bijvoorbeeld aan recyclebaar drukwerk dat milieuvriendelijk is gedrukt, verpakkingen die volledig plastic vrij zijn en zelfs de verzending waarbij er zoveel mogelijk CO2 uitstoot wordt bespaard! 

hoelang duurt een brandingstraject?

Over het algemeen duurt een branding of website traject zo'n 1 a 2 maanden. Dit is afhankelijk van het pakket dat je kiest en ook van de mate van onze communicatie. Zo plannen we na elke oplevering een kort moment in voor een videocall zodat ik mijn visie over de gemaakte ontwerpen kan geven en jij jouw feedback nader kan toelichten. Het all-in pakket duurt ongeveer 3-4 maanden.

Wat is een conceptvoorstel?

Een conceptvoorstel is een voorstel waarin ik verder ga dan alleen het opleveren van een concept logo. Ik laat namelijk zien hoe je het logo, de kleuren en lettertypes kan implementeren op de website, op drukwerk of in social media templates. Hierdoor krijg jij direct meer feeling met het ontwerp en zie je hoe het in de praktijk eruit zou kunnen zien. Uiteraard is dit een concept en kunnen hier altijd aanpassingen en toevoegingen aan worden gedaan!

Ik heb/wil een website in wordpress elementor / squarespace / wix

Heb je al een website staan in bijvoorbeeld Wordpress met Elementor of Squarespace? Ook dan kan ik je helpen met het webdesign. Aan de hand van jouw wensen kijken we naar wat de eventuele extra kosten hiervan zijn.

wat als ik een extra correctieronde zou willen?

Nog niet helemaal tevreden over het ontwerp? Geen zorgen, een extra correctieronde is altijd mogelijk. Voor deze extra gemaakte uren die in deze extra correctieronde zitten geldt mijn uurtarief.

mag ik zelf aanpassingen doen aan de ontwerpen?

Het is niet mogelijk en toegestaan om zelf aanpassingen te doen in het ontwerp, tenzij anders overeengekomen.

wat als ik na ons traject nog hulp nodig heb?

Wil je na ons traject nog wat extra ondersteuning? Of wil je in de toekomst bijvoorbeeld wat extra drukwerk of illustraties hebben? Dat kan! Samen kijken we wat je precies nodig hebt en op basis daarvan plannen we een aantal uren in. Zie het als een strippenkaart die je over een lange periode kunt inzetten, precies wanneer jij dat wilt tot de uren op zijn.

Frequently Asked Questions

moet ik van tevoren een aanbetaling doen?

Ik werk inderdaad met een aanbetaling. Dit is een aanbetaling van 50%. Wanneer ik dit bedrag heb ontvangen begin ik met de opdracht. Aan het eind van onze samenwerking ontvang je een factuur van voor de overige 50%. Zodra je deze hebt betaald ontvang je al jouw benodigde bestanden. 

Wat is een verdiepingssessie?

Een verdiepingssessie is een sessie waarin we, zoals de naam al weggeeft, ons verdiepen in de kern van jouw bedrijf. Ik vind het belangrijk dat we iets creëren dat daadwerkelijk ergens op slaat en een echte betekenis heeft. Daarom stel ik jou tijdens een live sessie heel wat vragen over onder andere jouw waarom, jouw doelgroep, jouw customer journey en hoe jij in de markt staat. Op basis van deze sessie stel ik een document op waarin onder andere jouw missie, jouw waarom, jouw doelgroep en jouw tone of voice staan opgesteld. Op die manier kun jij hier zelf altijd op terugvallen en hebben we een fijne houvast voor het neerzetten van jouw branding en/of website!