Door onze krachten te bundelen zorgen we samen voor een unieke huisstijl en/of website, gebaseerd op de kernwaarden en visie van jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jíj met jouw bedrijf de aandacht van jouw droomklanten trekt. En hoe fijn zou het zijn, om vol trots achter jouw onderneming te staan en dit aan de hele wereld te kunnen laten zien terwijl je daarnaast ook echt een impact kunt maken op een betere wereld?

Je hoeft het niet alleen te doen

Samen zorgen we ervoor dat jij met jouw bedrijf de aandacht van jouw droomklanten trekt

❊ Je zelfverzekerd en vol vertrouwen achter jouw bedrijf zou kunnen staan;
❊ Je met jouw bedrijf kunt opvallen op een manier die perfect bij jou past;
❊ Je door middel van een unieke branding een plekje in het hoofd en hart van jouw droomklant zou kunnen veroveren;
❊ Jij én jouw klanten echt een impact kunnen maken op een betere wereld;
❊ Jouw branding echt een verlengstuk is van jouzelf?

Hoe fijn zou het zijn als..

Strong roots - branding

Met dit pakket creëeren we de wortels die jouw bedrijf in staat stellen om te groeien. Ik help jou een merk te oogsten dat jouw missie uitdraagt en jou verbindt met wie jouw boodschap moet zien en horen. 

❊ Het vullen van een gezamenlijk Pinterest bord
❊ Het invullen van de vragenlijst voorafgaand aan de strategiesessie
❊ Feedback geven op mijn ontwerpen

JOUW INPUT

› Strategiesessie
› Tussentijdse brainstormsessies
› Moodboard
› Primair + secundair logo
› 3 correctierondes
› Sublogo’s & icoon

› Stijlelementen (illustraties + texturen)
› Kleurenpalet
› Typografische selectie
› Social media templates + highlights
› Drukwerk of PDF ontwerp naar keuze
› Brandbook
dit is wat er in het pakket zit

Investering:  1450,- ex. BTW

Duur: 1 tot 2 maanden

dit wil ik

Blooming website

Met dit pakket voeren we jouw huisstijl door naar een website die in één oogopslag laat zien wie jij bent en jouw klanten aanzet tot actie. Een unieke online ervaring op maat gemaakt in Showit, een drag & drop website platform waarin jij zelf gemakkelijk aanpassingen kunt aanbrengen.

Investering:  1750,-  ex. BTW

› Strategiesessie
› 5 responsive pagina's (Homepage,
  Over, Contact, Diensten etc.)
› 3 correctierondes
› Coming soon pagina
› SEO basis
› Koppeling met Google Analytics
› Showit uitleg
dit is wat er in het pakket zit

❊ Aanleveren beeld en tekst
❊ Domein + Showit hosting regelen (kosten niet in het pakket inbegrepen)
❊ Feedback geven op mijn ontwerpen

JOUW INPUT

dit wil ik

Duur: 1 tot 2 maanden

Let's flourish - all-in-one

Jouw bedrijf laten groeien en bloeien dankzij een consistente merkbeleving. Vanuit de kern van jouw bedrijf werken we naar de top dankzij een unieke huisstijl en website die zorgen voor een (h)echte verbinding met jouw droomklanten.

› Strategiesessie
› Inhoud pakket Strong Roots
› Inhoud pakket Blooming Website
❊ Het vullen van een gezamenlijk Pinterest bord
❊ Aanleveren beeld en tekst
❊ Domein + Showit hosting regelen (kosten niet in het pakket inbegrepen)
❊ Feedback geven op mijn ontwerpen

JOUW INPUT

dit is wat er in het pakket zit

Investering: 2900,- ex. BTW (300,- korting) 

dit wil ik

Duur:  3 tot 4 maanden

Drukwerk

Naast online communicatie is het ook belangrijk om in je offline communicatie consistent te zijn. Met uniek, en natuurlijk duurzaam, drukwerk zorg je voor het ‘wow’ effect bij jouw klanten waarbij je jezelf nog meer onderscheidt van alle anderen!

Mogelijkheden

› Stationery
› Informatiegids
› Visitekaartjes
› Flyers
› Bedankkaartjes
› Cadeaubonnen
› Menu’s
› Verpakkingen
Investering & duur : afhankelijk van de aanvraag

› Highlight icoontjes
› Post templates
› Story templates
› Zelf aan te passen in Canva
DIT IS WAT JIJ KRIJGT

Social media

Jouw huisstijl tot in de puntjes doorgevoerd op jouw Instagram. Met bijpassende visuals zorgen we ervoor dat jij opvalt tussen al die andere ondernemers en zetten we jouw volgers om in klanten.

Investering:  vanaf 350,-

Duur: 2 tot 3 weken

waar ik je ook mee kan helpen

Elk project begint met een gewortelde strategie. Door middel van een diepgaande strategiesessie leggen we de focus eerst op de kern van jouw bedrijf en stellen we samen jouw doelen en dromen op scherp. Op basis van jouw strategie stel ik een concept op waarmee we de sfeer en richtlijnen van jouw huisstijl of website vastleggen. Vervolgens maken we een begin aan het conceptvoorstel!

01 / terug naar de kern

Binnen een samenwerking vind ik communicatie onwijs belangrijk. Daarom neem ik je van begin tot eind mee in mijn ontwerpproces. Na elke ontwerpfase, van schets tot definitieve ontwerpen, plannen we een videocall in waarin we beide onze visies op de ontwerpen kunnen delen. Op deze manier komen we uiteindelijk tot een resultaat die naadloos aansluit op jou, jouw onderneming én jouw doelgroep.

02 / ontwerpproces

Samen kijken we naar welke uitingen jouw bedrijf nodig heeft en hoe jij deze het beste kan doorvoeren. Vervolgens ontvang je aan het eind van onze samenwerking alle bestanden benodigde formaten, zodat jij eindelijk jouw nieuwe branding en/of website met de rest van de wereld kunt delen. Tijd om dat plekje in het hoofd en hart van jouw droomklanten kunt veroveren!

03 / oplevering

de 3 stappen richting het maken van impact

moet ik een aanbetaling doen?

Ik werk inderdaad met een aanbetaling. Dit is een aanbetaling van 50%. Wanneer ik dit bedrag heb ontvangen begin ik met de opdracht. Aan het eind van onze samenwerking ontvang je een factuur van voor de overige 50%. Zodra je deze hebt betaald ontvang je al jouw benodigde bestanden. 

Wat als ik na ons traject nog hulp nodig heb?

Wil je na ons traject nog wat extra ondersteuning? Of wil je in de toekomst bijvoorbeeld wat extra drukwerk of illustraties hebben? Dat kan! Samen kijken we wat je precies nodig hebt en op basis daarvan plannen we een aantal uren in. Zie het als een strippenkaart die je over een lange periode kunt inzetten, precies wanneer jij dat wilt tot de uren op zijn.

KAN IK EXTRA KOSTEN VERWACHTEN?

Naast de pakketprijs kan het zijn dat je licenties moet betalen voor bijvoorbeeld lettertypes. Voor veel lettertypes heb je namelijk een commerciële licentie nodig om deze lettertypes op onder andere je website te gebruiken. In het geval van webdesign heb je een abonnement bij Showit en een domeinnaam. Ook komt er bij eventueel drukwerk de kosten van de drukker voor eigen rekening.

Frequently Asked Questions

Heb je liever een pakket op speciaal voor jou op maat samengesteld? Geen enkel bedrijf is natuurlijk hetzelfde, laat staan de branding! Daarom bied ik ook customized pakketten aan die ik, aan de hand van een kennismakingsgesprek, voor jou opstel. Wil jij een pakket op maat laten opstellen? Vraag dit dan aan via het contactenformulier of stuur me even een berichtje!

Pakket op maat