Met Pine & Pencil help ik ambitieuze denkers en impactmakers die een positieve bijdrage willen leveren aan mens en natuur.

Met Pine & Pencil help ik ambitieuze denkers en impactmakers die een positieve bijdrage willen leveren aan mens en natuur. Ik help ondernemers die ondernemen vanuit hun hart, ondernemers die denken én doen.

over pine & pencil

Hi! 
Ik ben Elsemiek

Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met dingen ontwerpen, creëren en visualiseren. Altijd die jeukende handen die niet kunnen wachten om iets op papier te zetten. Altijd die nieuwsgierigheid naar de wereld en ontwikkelingen om mij heen, waar ik met mijn creativiteit zo graag op in speel. Altijd was het de creativiteit waar ik mij aan vasthield en het kwam dan ook zeker niet uit een onverwachte hoek toen ik besloot om van mijn creativiteit mijn toekomst te maken. Tijdens mijn studie Interior Design kwam ik erachter waar mijn passie echt lag, namelijk: grafisch vormgeven. Al gauw merkte ik dat een 9/5 kantoorbaan niet voor mij was weggelegd en realiseerde me dat ik niets liever wil dan creëren in pure vrijheid en tegelijkertijd andere ondernemers helpen. Het duurde dan ook niet lang voor ik mijn handtekening onderaan het inschrijfformulier bij de Kamer van Koophandel zette en mijn eigen onderneming officieel een feit was.

Ik help bewuste en duurzame ondernemers die een positieve bijdrage willen leveren aan een betere wereld voor mens en natuur, zodat zij kunnen opvallen op een manier die bij hen past. Door jouw unieke ondernemersverhaal en visie te vertalen in een krachtige visuele identiteit, zorgen we er samen voor dat niet alleen jouw bedrijf, maar ook de wereld een stukje mooier wordt.

Making the world a better place,

together

Mijn missie is om jou als duurzame en bewuste ondernemer in staat te stellen meer droomklanten te bereiken en jouw impact te vergroten door middel van een krachtige strategie, branding en webdesign. 

Dit doen we door als eerste terug te gaan naar de basis: de wortels van jouw bedrijf. Door te kijken naar wat jouw drijfveren zijn en wie jij wilt bereiken met jouw verhaal, creëren we een visuele identiteit die niet alleen bij jou past, maar ook aansluit op jouw droomklanten. Op die manier sta jij straks vol trots en zelfvertrouwen achter jouw onderneming en verover jij dat ene plekje in het hoofd en hart van jouw droomklanten.


Over Pine & Pencil

Samen een positieve bijdrage leveren aan een eerlijke en duurzame toekomst voor onze planeet.

01 / impact

We bereiken meer als we samenwerken op onze eigen manier, die goed voelt voor ons beiden.

02 / samenwerking

In plaats van te kijken naar esthetiek leggen we de focus op de kern van jouw bedrijf en creëren we iets waardevols met betekenis en eigenheid.

03 / creatieve eigenheid

04 / oprechtheid

Werken vanuit vertrouwen door middel van transparantie en toewijding, vanuit beide kanten.

Pine & Pencil kernwaarden

Pine & Pencil kernwaarden

Nuchter, maar gek op bierTukker in hart en nierenGek op Bowie en The BeatlesOhja en niet te vergeten: ABBATrue-crime & horrorfanaatBelangrijke feitjes

❊ Jij bent een bewuste en duurzame ondernemer die een positieve bijdrage wilt leveren aan een betere wereld;
❊ Jij hebt net als ik een grote liefde voor mens en natuur;
❊ Je staat bewust in het leven en wilt dit graag delen met anderen;
❊ Jij staat open voor ideeën en vernieuwingen en gaat uitdagingen niet snel uit de weg;
❊ Jij wilt klanten aantrekken waar je blij van wordt;
❊ Jij bent bereid te investeren in je bedrijf;
❊ Jij wilt vol trots achter je bedrijf staan.

En jij?